Veelgestelde vragen

1. Welke soorten passe-partouts zijn er?

Er zijn twee soorten passe-partouts:
1. Passe-partout: deze geeft je toegang tot alle deelnemende locaties tussen 20:00 – 01:00 uur.
2. Passe-partout inclusief Nachtfeest: deze geeft je toegang tot alle deelnemende locaties tussen 20:00 – 01:00 uur en het Nachtfeest vanaf 23:00 uur. Een los ticket voor het Nachtfeest (€10) is ook verkrijgbaar online.

We hanteren de volgende prijzen:

Voorverkoop:
Passe-partout: €13
Passe-partout incl. Nachtfeest: €18
Los ticket Nachtfeest (let op: beperkt aantal verkrijgbaar!) – €10

Dagverkoop:
Passe-partout: €16
Passe-partout incl. Nachtfeest: €21

Vroege Vogels & CJP-pashouders:
Passe-partout: €10
Passe-partout incl. Nachtfeest: €15
Neem je CJP-pas mee naar de Kunstnacht, we controleren die bij het scannen van je ticket.

Een online gekocht passe-partout wissel je op de avond zelf in voor een polsbandje bij een van de deelnemende locaties.

2. Waar en hoe koop ik een passe-partout?

Een passe-partout is verkrijgbaar via www.nijmeegsekunstnacht.nl/tickets. Je kunt gemakkelijk online betalen met iDeal. Je krijgt een e-ticket die je op de avond zelf op iedere locatie kan omwisselen voor een polsbandje. Je kunt je e-ticket zowel geprint als via je telefoon laten scannen.

Ook op de avond zelf van de Kunstnacht zijn er locaties waar je vanaf 20:00 uur een passe-partout kunt kopen aan de deur: Doornroosje, Concertgebouw De Vereeniging (al vanaf 19:30u, bij aanvang opening), LUX & STOOM (Honigcomplex). Ook kun je uiteraard gedurende de avond zelf online je passe-partout kopen.

3. Waar kan ik mijn polsbandje halen?

Op de avond zelf kun je je polsbandje op iedere deelnemende locatie afhalen. Print je e-ticket en neem die mee of laat hem via je telefoon scannen.

4. Kan mijn ticket ook vanaf mijn telefoon gescand worden?

Jazeker. Dit scheelt een hoop papierwerk. Dus graag zelfs!

5. Zijn er speciale kortingen?

Jazeker! Als CJP-pashouder kun je de Kunstnacht met korting bezoeken. Kies in de ticketshop voor een passe-partout voor CJP-pashouders. We hanteren de volgende prijzen:

CJP-pashouders:
Passe-partout: €10
Passe-partout incl. Nachtfeest: €15

Neem je CJP-pas mee naar de Kunstnacht, we controleren die bij het scannen van je ticket.

6. Is er een opening van de Kunstnacht?

Ja, die is er. Om 19:30 uur trappen we de avond af met een knallende openingsact van de band Happy Camper in De Vereeniging. De kassa is om 19:00 uur geopend. Vanaf dan kun je je e-ticket omwisselen voor een polsbandje. Zorg dat je op tijd bent want de opening start om 19:30 uur en vol = vol.

7. Is er een afterparty?

De officiële afterparty van de Nijmeegse Kunstnacht vindt plaats in Doornroosje (Stationsplein 11) vanaf 23.00 uur. Een passe-partout incl. Nachtfeest biedt toegang tot het feest. Een los ticket (€10,00) voor het Nachtfeest is alleen online verkrijgbaar. Koop je ticket op de ticketpagina.

8. Is er vervoer tijdens de Kunstnacht?

Ja!Op vertoon van je passe-partout kun je gratis gebruikmaken van het vervoer om je van A naar B te laten brengen. Er zijn drie bushaltes die je terugvindt op het routekaartje: bij De Vereeniging, Kelfkensbosplein en het Honigcomplex. Elke 20 minuten  kun je hier gebruik van maken. Er rijden Kunsttuxi’s rond, een Artimobiel en diverse Oldtimer-busjes. Stap in en laat je adviseren door de chauffeur!

9. Hoe laat begint en eindigt de Kunstnacht?

De Kunstnacht start op 23 september 2017 om 19:30 uur met de opening in De Vereeniging. Vervolgens is het programma op alle deelnemende locaties van 20:00 – 01:00 uur. Vanaf 00:00 uur kunnen de voetjes al van de vloer bij het Nachtfeest in Doornroosje, dat tot 04:00 duurt.

10. Is het programma ook geschikt voor kinderen?

We hebben geen speciaal kinderprogramma tijdens de Kunstnacht. Kinderen t/m 12 jaar mogen wel gratis naar binnen.

11. Wie organiseert de Nijmeegse Kunstnacht?

De Nijmeegse Kunstnacht wordt georganiseerd door Stichting Kunstvat, een onafhankelijke stichting die diverse culturele evenementen organiseert. De deelnemende instellingen maken zelf hun programma op locatie. De Kunstnacht wordt aangestuurd door een projectteam.