Veelgestelde vragen

1. Welke soorten passe-partouts zijn er?

Er zijn twee soorten passe-partouts:
1. Passe-partout: deze geeft je toegang tot alle deelnemende locaties tussen 20:00 – 01:00 uur.
2. Passe-partout inclusief Nachtfeest: deze geeft je toegang tot alle deelnemende locaties tussen 20:00 – 01:00 uur en het Nachtfeest vanaf 00:00 uur. Een los ticket voor het Nachtfeest is alleen te verkrijgen aan de deur van de locatie (de locatie wordt in juni bekend gemaakt) op de avond zelf, mits het niet is uitverkocht.

We hanteren de volgende prijzen (Let op: onderstaande prijzen zijn gebaseerd op de editie 2016. Wijzigingen voorbehouden) :

Voorverkoop:
Passe-partout: 12,50
Passe-partout incl. Nachtfeest: €18,50

Dagverkoop:
Passe-partout: €15
Passe-partout incl. Nachtfeest: €21

CJP-pashouders:
Passe-partout: €10
Passe-partout incl. Nachtfeest: €15
Neem je CJP-pas mee naar de Kunstnacht, we controleren die bij het scannen van je ticket.

Een online gekocht passe-partout wissel je op de avond zelf in voor een polsbandje bij een van de deelnemende locaties.

2. Waar en hoe koop ik een passe-partout?

Een passe-partout is vanaf juni 2017 online verkrijgbaar via www.nijmeegsekunstnacht.nl/tickets. Je kunt gemakkelijk online betalen met iDeal. Je krijgt een e-ticket die je op de avond zelf omwisselt voor een polsbandje. Je kunt je e-ticket zowel geprint als via je telefoon laten scannen.

Ook op de avond zelf van de Kunstnacht zijn er locaties waar je vanaf 20:00 uur een passe-partout kunt kopen aan de deur. Deze locaties maken we in juni bekend.

3. Waar kan ik mijn polsbandje halen?

Op de avond zelf kun je je polsbandje op iedere deelnemende locatie afhalen. Print je e-ticket en neem die mee of laat hem via je telefoon scannen.

4. Kan mijn ticket ook vanaf mijn telefoon gescand worden?

Jazeker. Dit scheelt een hoop papierwerk. Dus graag zelfs!

5. Zijn er speciale kortingen?

Jazeker! Als CJP-pashouder kun je de Kunstnacht met korting bezoeken. Kies in de ticketshop voor een passe-partout voor CJP-pashouders. We hanteren de volgende prijzen:

CJP-pashouders:
Passe-partout: €10
Passe-partout incl. Nachtfeest: €15

Neem je CJP-pas mee naar de Kunstnacht, we controleren die bij het scannen van je ticket.

6. Is er een opening van de Kunstnacht?

Ja, die is er. Om 19:30 uur trappen we de avond af met een verrassende openingsact. Waar? Dat houden we nog even geheim. Iedereen is welkom en de opening is toegankelijk zonder polsbandje. Je kunt dus na de opening, vanaf 20:00 uur, je e-ticket omwisselen voor een polsbandje op een van de deelnemende locaties.

7. Is er een afterparty?

Er is een officiële afterparty van de Nijmeegse Kunstnacht: het Nachtfeest. Een passe-partout incl. Nachtfeest biedt toegang tot het feest. Een los ticket (€7,50) voor het Nachtfeest is alleen verkrijgbaar op de avond zelf aan de deur. De locatie waar het Nachtfeest is wordt in juni bekend gemaakt.

8. Is er vervoer tijdens de Kunstnacht?

Ja! Er zijn drie bushaltes die je terugvindt op het routekaartje: bij Museum Het Valkhof, Stadsschouwburg en het Honigcomplex. Elk kwartier  kun je hier gebruik van maken. Op vertoon van je passe-partout kun je gratis gebruikmaken van het vervoer om je van A naar B te laten brengen. Er rijden Kunsttuxi’s rond, een Artimobiel en diverse Oldtimer-busjes. Stap in en laat je adviseren door de chauffeur!

9. Hoe laat begint en eindigt de Kunstnacht?

De Kunstnacht start op 23 september 2017 om 19:30 uur met de opening. Vervolgens is het programma op alle deelnemende locaties van 20:00 – 01:00 uur. Vanaf 00:00 uur kunnen de voetjes al van de vloer bij het Nachtfeest, dat tot 04:00 duurt. De locatie van de opening en het Nachtfeest maken we in juni bekend.

10. Is het programma ook geschikt voor kinderen?

We hebben geen speciaal kinderprogramma tijdens de Kunstnacht. Kinderen t/m 12 jaar mogen wel gratis naar binnen.

11. Wie organiseert de Nijmeegse Kunstnacht?

De Nijmeegse Kunstnacht wordt georganiseerd door Stichting Kunstvat, een onafhankelijke stichting die diverse culturele evenementen organiseert. De deelnemende instellingen maken zelf hun programma op locatie. De Kunstnacht wordt aangestuurd door een projectteam.