Veelgestelde vragen

1. Welke soorten passe-partouts zijn er?

Er zijn twee soorten passe-partouts:
1. Passe-partout: deze geeft je toegang tot alle deelnemende locaties tussen 20:30 – 01:00 uur en de opening om 20:00 uur.
2. Passe-partout inclusief Nachtfeest: deze geeft je toegang tot alle deelnemende locaties tussen 20:30 – 01:00 uur, de opening en het Nachtfeest vanaf 00:00 uur.

We hanteren de volgende prijzen:

Voorverkoop:
Passe-partout: €13
Passe-partout incl. Nachtfeest: €18
Los ticket Nachtfeest (let op: beperkt aantal verkrijgbaar!) – €10. Alleen verkrijgbaar op de avond zelf aan de deur van de Stadsschouwburg.

Dagverkoop:
Passe-partout: €16
Passe-partout incl. Nachtfeest: €21

Vroege Vogels & CJP-pashouders:
Passe-partout: €10
Passe-partout incl. Nachtfeest: €15
Neem je CJP-pas mee naar de Kunstnacht, we controleren die bij het scannen van je ticket.

Een online gekocht passe-partout wissel je op de avond zelf in voor een polsbandje bij een van de deelnemende locaties.

2. Waar en hoe koop ik een passe-partout?

Een passe-partout is verkrijgbaar via www.nijmeegsekunstnacht.nl/tickets. Je kunt gemakkelijk online betalen met iDeal. Je krijgt een e-ticket die je op de avond zelf op iedere locatie kan omwisselen voor een polsbandje. Je kunt je e-ticket zowel geprint als via je telefoon laten scannen.

Ook op de avond van de Kunstnacht zelf zijn er locaties waar je vanaf 20:30 uur een passe-partout kunt kopen aan de deur.  Ook kun je uiteraard gedurende de avond zelf online je passe-partout kopen.

Fysieke voorverkooppunten:
STOOM Beer&Food – Honigcomplex
LUX Nijmegen – Mariënburg 38 – 39

Fysieke verkooppunten tijdens de Kunstnacht:
STOOM Beer&Food – Honigcomplex
LUX Nijmegen – Mariënburg 38 – 39
Museum Het Valkhof – Kelfkensbos

3. Waar kan ik mijn polsbandje halen?

Op de avond zelf kun je je polsbandje op iedere deelnemende locatie afhalen. Print je e-ticket en neem die mee of laat hem via je telefoon scannen.

4. Kan mijn ticket ook vanaf mijn telefoon gescand worden?

Jazeker. Dit scheelt een hoop papierwerk. Dus graag zelfs!

5. Zijn er speciale kortingen?

Jazeker! Als CJP-pashouder kun je de Kunstnacht met korting bezoeken. Kies in de ticketshop voor een passe-partout voor CJP-pashouders. We hanteren de volgende prijzen:

CJP-pashouders:
Passe-partout: €10
Passe-partout incl. Nachtfeest: €15

Neem je CJP-pas mee naar de Kunstnacht, we controleren die bij het scannen van je ticket.

6. Is er een opening van de Kunstnacht?

Ja, die is er! Om 20:00 uur trappen we de avond af met een feestelijke openingsact in de Barbarossa-ruïne in het Valkhofpark. Zorg dat je op tijd bent. De opening is toegankelijk zonder polsbandje.

7. Is er een afterparty?

De officiële afterparty van de Nijmeegse Kunstnacht vindt plaats in de Stadsschouwburg vanaf 00:00 uur. Een passe-partout incl. Nachtfeest biedt toegang tot het feest. Een los ticket voor het Nachtfeest (€10) is alleen verkrijgbaar op de avond zelf aan de deur van de Stadsschouwburg.

8. Is er vervoer tijdens de Kunstnacht?

Ja! Op vertoon van je passe-partout kun je gratis gebruikmaken van het Kunstnacht-vervoer om je van A naar B te laten brengen. Stap bijvoorbeeld in een van de Kunsttuxi’s, diverse Oldtimer-busjes of de Delinus 03 (het kleinste taxibusje ooit), die je naar de gewenste locatie brengen. Daarnaast zijn er drie bushaltes die je terugvindt op het routekaartje: bij de Staddschouwburg, het Kelfkensbosplein en het Honigcomplex. Elke 20 minuten kun je hier in de Zonnetrein stappen. Tot slot rijdt er een pendelbus tussen de Stadsschouwburg en het Honigcomplex.

9. Hoe laat begint en eindigt de Kunstnacht?

De Kunstnacht start op 22 september 2018 om 20:00 uur met de feestelijke opening in het Valkhofpark. Vervolgens duurt het programma op alle deelnemende locaties van 20:30 – 01:00 uur. Vanaf 00:00 uur kunnen de voetjes al van de vloer bij het Nachtfeest in de Stadsschouwburg, dat tot 04:00 duurt.

10. Is het programma ook geschikt voor kinderen?

We hebben geen speciaal kinderprogramma tijdens de Kunstnacht. Kinderen t/m 12 jaar mogen wel gratis naar binnen.

11. Wie organiseert de Nijmeegse Kunstnacht?

De Nijmeegse Kunstnacht wordt georganiseerd door Stichting Kunstvat, een onafhankelijke stichting die diverse culturele evenementen organiseert. De deelnemende instellingen maken zelf hun programma op locatie. De Kunstnacht wordt aangestuurd door een projectteam.