Down The Rabbit Hole presenteert Nachtfeest Kunstnacht

Down The Rabbit Hole duikt Doornroosje in!

Dansen in een donkere nacht waar het feest nog uren doorgaat, onverwachte ontmoetingen en kunst met een grote T: FêTeReTeT. Voor alle Nijmegenaren, Kunstnachters en nachtdieren is er de kans om één keer in eigen stad Down-The-Rabbit te duikelen! Down The Rabbit Hole presenteert namelijk dé officiële afterparty van de Nijmeegse Kunstnacht. Nadat je jezelf hebt ondergedompeld in alle cultuur van Nijmegen kun je de nacht door dansen in Doornroosje.

Het festival vliegt naar binnen. Stap Doornroosje in en waan je op het Idyllisch veldje, waarDiscos Horizontes & Jamaican Jukebox hun vrolijke fiësta vieren. Of raak bezeten door de Voodoo vibes van de Togo All Stars en de muzikale omlijsting door DTRH-Residents Groefmeester K en Thud Hola. Draai rondjes in de Fuzzy Lop en rock het Vuige Veld. De Computery Guys zorgen wederom voor het creatieve WC-entertainment en uiteraard hebben we de nodige verrassingen in petto.

Kaartverkoop
Met je Kunstnacht passe-partout inclusief feest (€18) heb je toegang tot dit feest. Daarnaast is er een beperkt aantal exclusieve kaarten beschikbaar voor €10. Tickets koop je hier.

Volg het Facebook-evenement voor alle updates.

De komende periode wordt hier het verdere programma bekend gemaakt. Verwacht een greep uit de hoogtepunten van het programma van Down The Rabbit Hole van het afgelopen jaar.

afbeeldingfeest