Valkhof Theater Avenue

Valkhof Theater Avenue en De Verspiegeling nodigen je uit voor grootse voorstellingen in de kleinste tentjes. Een gevarieerde mix met theater van De Verspiegeling, opera, cabaret, burlesque van Ludique en mooie liedjes van singer songwriter Marcel Verbeek. Een theatrale kermis met ontroerende, grappige, irritante, spraakmakende, bijzondere, muzikale, dansante en poëtische performances. Je ruikt het zweet en voelt de aderen kloppen. Zo dichtbij was je nog nooit. Hooggeëerd publiek, komt dat zien in Brebl! Zegt het voort!

De Verspiegeling

Twee broers, hun moeder, een toerist, een gids, een konijn en 4 tentjes, of eigenlijk 3. Tentjes om je in te verschuilen of juist uit te breken. Want niet iedereen heeft hetzelfde perspectief op de werkelijkheid. Ieder ziet wat hij wil zien en denkt dat dat de waarheid is. Terwijl niets ooit blijft zoals het was.

Alles verandert. Altijd.

Enkele scenes uit een eerder vertoonde voorstelling, om even absurd na te genieten.

www.deverspiegeling.nl 

Ludique

Ludique is: twee top artiesten die met een mengeling van moderne muziek, opera, burlesque, Berlijnsfeer jaren ’30 en hun bijzondere verschijning het publiek een totaalbeleving geven. Ludiek!

www.worldofludique.com

Marcel Verbeek

Singer songwriter Marcel Verbeek debuteerde in 2011 met het sfeervolle album Days to come, dat goed werd ontvangen. Vele optredens volgden. Marcel speelde samen met onder anderen Anneke van Giersbergen en Harry Sacksioni.

www.marcelverbeek.nl

Hier moet jij ook heen!