Opening & Feest

Opening

De helden van muzikaal totaalproject Happy Camper geven op 23 september het knallende startsein van de Kunstnacht! Laat je meenemen door de catchy synthpop en elektronica melodieën van Job Roggeveen, vertolkt door niemand minder dan Marien Dorleijn (Moss) & Pien Feith. De show van Happy Camper is de allereerste preview van het nieuwe album Gravity. Met hypnotiserende 3D geprinte loops, die animatiestudio Job, Joris en Marieke ontwierp speciaal voor de nieuwe plaat, trappen ze de zevende editie van de Kunstnacht af!

De opening start om 19:30 uur in De Vereeniging. Wees op tijd, want vol = vol. Je kunt je e-ticket aan de deur omwisselen voor een polsbandje. Ook zijn er aan de deur nog tickets te koop.

 

Nachtfeest

Down The Rabbit Hole duikt Doornroosje in!

Dansen in een donkere nacht waar het feest nog uren doorgaat, onverwachte ontmoetingen en kunst met een grote T: FêTeReTeT. Voor alle Nijmegenaren, Kunstnachters en nachtdieren is er de kans om één keer in eigen stad Down-The-Rabbit te duikelen! Down The Rabbit Hole presenteert namelijk dé officiële afterparty van de Nijmeegse Kunstnacht. Nadat je jezelf hebt ondergedompeld in alle cultuur van Nijmegen kun je de nacht door dansen in Doornroosje.

Het festival vliegt naar binnen. Stap Doornroosje in en waan je op het Idyllisch veldje, waar Discos Horizontes & Jamaican Jukebox hun vrolijke fiësta vieren. Ga nog een keer naar de Fuzzy Lop met Nathan Fake, Palmbomen en Wilde Haren. Of raak bezeten door de Voodoo vibes van de Togo All Stars en de muzikale omlijsting door DTRH-Residents Groefmeester K en Thud Hola. Draai rondjes in de Fuzzy Lop en rock het Vuige Veld. De Computery Guys zorgen wederom voor het creatieve WC-entertainment en uiteraard hebben we de nodige verrassingen in petto.

Kaartverkoop
Met je Kunstnacht passe-partout inclusief feest (€18) heb je toegang tot dit feest. Daarnaast is er een beperkt aantal exclusieve kaarten beschikbaar voor €10. Tickets koop je hier.

De deuren zijn geopend vanaf 23:00 uur. Het doorlopende programma van de Kunstnacht vindt op 21 culturele locaties plaats in Nijmegen tussen 20:00 – 01:00 uur. Bekijk het volledige programma hier.

De komende periode wordt hier het verdere programma bekend gemaakt. Verwacht een greep uit de hoogtepunten van het programma van Down The Rabbit Hole van het afgelopen jaar.

afbeeldingfeest