Zaterdag 23 september duiken we de nacht in!

De zevende editie van de Nijmeegse Kunstnacht is een feit! Vanaf 15 juni start de kaartverkoop en staat het volledige programma online.

Muzikale performances in een mini-theater, wetenschappelijke experimenten in het donker, een Grote Kunstshow in de Schouwburg…tijdens de Kunstnacht ontdek je culturele hotspots, bizarre performances, mooie expo’s en unieke feestjes op meer dan 20 locaties door de hele stad en het Honigcomplex tussen 20:00 en 01:00 uur. Stippel je eigen route uit, duik de nacht in en ga op zoek naar jouw pareltjes, unieke momenten en andere nachtbrakers!

Doorlopend programma: tussen 20:00 – 01:00u.
Opening van de 7e editie: we trappen de zevende editie feestelijk af met de opening om 19:30u.
Nachtfeest: 00:00 – 04:00.

De locatie van de opening maken we binnenkort bekend! Het Nachtfeest vindt dit jaar plaats in Concertgebouw De Vereeniging.

Deelnemende locaties: Dziga, Smeltkroes, Fabrikaat, Brebl, Galerie Bart, Doornroosje, Expoplu, MuZIEum, Stadsschouwburg, Concertgebouw De Vereeniging, Extrapool, LUX, Mariënburgkapel, Bibliotheek Gelderland-Zuid, Theater Vier, St. Nicolaaskapel, Besiendershuis, Lindenberg, Galerie Marzee, De Zeester & Architectuur Centrum Nijmegen.

Tickets: Vanaf 15 juni verkrijgbaar online. We starten met de Vroege Vogel tickets! Je hebt al een passe-partout voor €10 en de combi-tickets (incl. afterparty) voor €15.

Nieuwe locaties
Ook deze editie zijn er nieuwe culturele partijen die een speciaal programma tonen. Wat dacht je van ArtEZ Product Design? En Valkhof Theater Avenue? Natuurlijk trappen we de avond ook weer gezamenlijk af met een grootse opening. Waar dat gaat plaatsvinden houden we nog even geheim!

Uitsnede_nieuws
Wietse Feenstra Marcel Krijgsman
Marcel Krijgsman