Onze crowdfunding staat live!

Speciaal voor de Nijmeegse Kunstnacht maakt kunstenaar Jordan Artisan een bijzonder podiumsculptuur. Voor dit project hebben we jouw hulp nodig! Daarom zijn we begonnen met crowdfunden via Voordekunst.

Deze zomer maakt Jordan de sculptuur Construction Sight: Werk in Uitvoering. Dit wordt een multidisciplinair podium voor muziek, theater en performancekunst. Bezoekers zitten ín de sculptuur: onderuit, op de grond of naar boven kijkend. Te midden van de gecreëerde arena kijk je als bezoeker naar wat ‘in uitvoering’ is: live-acts op dit flexibele podium. Jordan werkt deze periode in Galerie Bart op het Honigcomplex. De galerie is open op deze dagen, dus kom vooral langs om hem aan het werk te zien! Op 21 september wordt het werk gelanceerd tijdens de Nijmeegse Kunstnacht.

Voordekunst is een crowdfundingplatform voor de creatieve sector. Al vanaf een kleine bijdrage kun je het project steunen. Vanaf €20 kun je een tegenprestatie tegemoet zien. Dat loopt uiteen van een set ansichtkaarten of een Kunstnachttasje tot een VIP-behandeling tijdens de Nijmeegse Kunstnacht of een uniek kunstwerk van Jordan Artisan voor €500.

 

Waarom doneren?
Vind jij het belangrijk om kunstenaars en artiesten een bijzonder podium te geven? En vind jij het leuk om unieke, intieme optredens bij te wonen en van dichtbij te beleven? Met jouw bijdrage help je Jordan om een krachtig sculptuur te maken en geef je hem de kans om buiten zijn atelier te treden en nieuw artistieke verkenningen te doen. Door jouw steun bied je de Kunstnacht een intiem podium dat inzetbaar is op verschillende festivals en evenementen. Met een kleine donatie kun je al bijdragen aan een uniek podiumsculptuur waar je de meest bijzondere optredens kunt beleven!

Draag bij, denk mee en word zo onderdeel van dit mooie project!