Bekijk het volledige programma!

Het programma van de Nijmeegse Kunstnacht 2018 is compleet!

Laat je overweldigen door de bijzondere performances, interactieve kunstinstallaties, spraakmakende expo’s en bruisende feestjes bij ruim 20 culturele hotspots van Nijmegen. Ontdek bizarre wetenschapsexperimenten in het Besiendershuis Nijmegen word acteur in een animatiefilm bij Theater VIER, laat je verrassen door voordrachten in het donker bij het muZIEum Nijmegen of bezoek Galerie Bart Nijmegen in Virtual Reality. Benieuwd naar welke locaties er nog meer deelnemen? Bekijk hier het programma. Heb je een aantal favorieten? Selecteer ze en maak jouw eigen gepersonaliseerde route. Deze kun je vervolgens naar jezelf mailen.

Naast alle deelnemende locaties, vind je op een aantal plekken in de stad kunst op de route. Op het Schouwburgplein vind je een performance van kunstenares Hannah Goedhart en op Kelfkensbos een kofferbakexpositie van Derde Wal. Alle kunstinstallaties staan aangegeven op de plattegrond.

De avond wordt gezamenlijk afgetrapt met een opening van Nora Fischer & Marnix Dorrestein in het Valkhofpark. Na alle indrukken zin om de avond dansend af te sluiten? In de Stadsschouwburg gaan de voetjes vanaf 00:00 uur van de vloer tijdens de officiële afterparty!

Voor dagelijkse updates volg ons op instagram!

Schermafbeelding 2018-06-29 om 12.15.54