Happy Camper opent Kunstnacht 2017!

Op 23 september krijgt de Kunstnacht speciaal bezoek tijdens de opening in de Vereeniging: een bonte verzameling artiesten van muzikaal totaalproject Happy Camper geeft een exclusieve performance in de Concertzaal van Concertgebouw de Vereeniging. De allereerste preview van hun nieuwe album, met catchy synthpop en elektronica melodieën van Job Roggeveen, vertolkt door niemand minder dan Marien Dorleijn (Moss), Pien Feith, Emil Landman e.v.a.
 
Hypnotiserende 3D geprinte loops, speciaal ontworpen door animatiestudio Job, Joris en Marieke, maken de show compleet. Check ook de trailer van de Kunstnacht die de studio speciaal voor ons ontwierp!
 

Kortom, een spectaculaire aftrap van de mooiste nacht van het jaar! Ben jij erbij? Koop dan snel je Vroege Vogel passe-partout hier. De opening gaat om 19.30u van start in de Vereeniging. Wees op tijd want vol = vol. Vanaf 19:00 uur kun je al terecht aan de deur van de Vereeniging om je e-ticket om te wisselen voor een polsbandje. Heb je nog geen passe-partout? Koop deze dan in de voorverkoop online of aan de deur op de avond zelf.