Kunstdiner

Eet als een artiest

Altijd al willen ervaren hoe het eraan toegaat voor een concert? Wat artiesten doen en wat ze eten voor een optreden? Doornroosje op een nieuwe manier beleven en plekken zien die het publiek nooit ziet? Schuif vanaf 17:00 aan bij het Kunstdiner  in Doornroosje en eet als een artiest.

Tijdens het Kunstdiner in Doornroosje waan je je een artiest en geniet je van een speciale heerlijk driegangenmenu. Via de artiesteningang bij het loading dock word je ontvangen in Doornroosje en krijg je een backstagepas. Ontdek het gebouw achter de schermen zoals de kleedkamers of artiesten-lounge.

Nienke van Hunen is de kok van Doornroosje en kookt voor de artiesten die komen optreden. Deze avond heeft ze een speciaal diner voorbereid met een selectie van eerder gemaakte gerechten. Kom er zo achter wat artiesten nou écht graag eten! Haar laatste kookboek ‘Can I Have Some of your Famous Hot Sauce?’ bevat naast recepten ook backstageverhalen van de verschillende bands en artiesten waarvoor ze heeft gekookt. De titel komt van een uitspraak door de zanger van Slayer, die maar al te graag een flesje van deze hot sauce wilde hebben.

Het zou geen Kunstdiner zijn zonder kunst, bijzondere optredens en performances maken het diner tot een bijzondere start van jouw Kunstnacht. Zo zal het diner worden geopend door schrijfster Hanneke Hendrix (Aswoensdag, De dyslectische-hartenclub).

Aansluitend aan het Kunstdiner vindt om 19:30 uur de opening van de Kunstnacht plaats in de grote zaal van Doornroosje.

Tickets

Je kunt alleen deelnemen aan het Kunstdiner op vertoon van een passe-partout van de Kunstnacht. Een ticket voor het Kunstdiner en voor de Kunstnacht koop je via onze webshop. Zo verzeker je jezelf van een plek aan tafel. Op de avond zelf reken je alleen nog je drankjes af, deze zijn niet inbegrepen.

Ontvangst: 17:00 uur
Diner: 17:30 tot 19:30 uur
OpeningKunstnacht:19:30uur