Kunstdiner

Eet als een artiest

Altijd al willen ervaren hoe het eraan toegaat voor een concert? Wat muzikanten eten voor een optreden? Waan je een artiest en schuif voor €25,- aan bij het Kunstdiner in Doornroosje. Je wordt ontvangen via de artiesteningang, geniet van een heerlijk driegangendiner en je krijgt een kijkje achter de schermen
van het poppodium. Tot slot zou het geen Kunstdiner zijn zonder kunst: bijzondere optredens en performances maken het diner tot een bijzondere start van jouw Kunstnacht.

Nienke van Hunen is de kok van Doornroosje en kookt voor de muzikanten die optreden. Vanavond heeft ze een speciaal diner voorbereid met een selectie van eerder gemaakte gerechten. Zo ontdek je wat artiesten nou écht graag eten! Tip: lees vast haar nieuwste kookboek ‘Can I Have Some of your Famous
Hot Sauce’, dat naast recepten ook backstageverhalen bevat van de verschillende bands en artiesten waarvoor ze heeft gekookt.

Ontvangst: 16:45 uur
Diner: 17:00 tot 19:30 uur
Opening Kunstnacht: 19:30 uur (Grote Zaal Doornroosje)

Tickets

Het Kunstdiner is alleen toegankelijk op vertoon van een passe-partout voor de Kunstnacht en een ticket voor het Kunstdiner. Beiden zijn verkrijgbaar via www.nijmeegsekunstnacht.nl/tickets. Zo verzeker je jezelf van een plek aan tafel. Op de avond zelf reken je alleen nog je drankjes af, deze zijn niet inbegrepen.