Nieuw campagnebeeld voor de Kunstnacht 2019!

Zie hier: het campagnebeeld van de Nijmeegse Kunstnacht 2019!

Bij zonsondergang krijgt de lucht de mooiste kleuren. De hemel gaat van lichtblauw naar oranjerood, van roze naar paars en van donkerblauw naar zwart. Deze avondkleuren zijn te herkennen op de nieuwe Kunstnachtposter!

Het campagnebeeld van 2019 neemt je mee in de typische Kunstnachtbeleving: je dompelt je onder in een bonte en feestelijke nacht, je ontdekt nieuwe kunstvormen, je leert culturele locaties op een nieuwe manier kennen en je wordt steeds verrast met nieuwe kunstervaringen.

Negende editie Nijmeegse Kunstnacht
Op zaterdag 21 september 2019 vindt de negende editie van de Nijmeegse Kunstnacht plaats. Dit jaar nemen ruim 40 cultuurorganisaties uit Nijmegen en omstreken deel aan het festival. Op meer dan 20 culturele locaties is een doorlopend programma te zien van beeldende kunst, muziek, film, theater, literatuur, wetenschap, multimedia en dans. Nieuwe partijen dit jaar zijn onder andere Filmhuis O42, RUIS, Singular-Art en tangoschool El Corte.

 

Kunstdiner, opening en Nachtfeest
De Kunstnacht opent om 19:30 in Doornroosje met een bijzondere act, die we later bekendmaken. Voorafgaand aan de opening vindt een speciaal Kunstdiner plaats in het café van Doornroosje. Tussen 20:00 en 01:00 is er een doorlopend programma op de deelnemende locaties.  Vanaf 00:00 wordt de Kunstnacht feestelijk afgesloten met het Nachtfeest in Brebl.

Op 13 juni start de kaartverkoop. In juli wordt het volledige programma van de Nijmeegse Kunstnacht bekend gemaakt.