Opening & Feest

De Kunstnacht wordt ieder jaar op wisselende locaties geopend en afgesloten met een groot Nachtfeest!

Opening

De opening van de Nijmeegse Kunstnacht 2019 vindt tussen 19:30 en 20:00 plaats in Doornroosje! Met een op maat gemaakte show openen Aafke Romeijn en Blauwe Uur de negende editie van de Nijmeegse Kunstnacht! Met de analoge synths, stevige beats en Nederlandstalige teksten van Aafke Romeijn en visuals van collectief Blauwe Uur wordt de grote zaal van Doornroosje omgetoverd tot een parallelle wereld.

 

Nachtfeest

De echte nachtdieren verzamelen zich in Brebl, op de officiële afterparty van de Nijmeegse Kunstnacht 2019! Tussen 00:00 en 04:00 gaan de voetjes van de vloer.

Ontdek drie zalen met elk een eigen sfeer en thema. Laat je verleiden door de dampende mix van dancehall, reggae, & dub(step) van Boomshakalak Soundsystem, waan jezelf in de jaren ’80 bij Spandex Ballet van Café De Plak en laat je nostalgie de vrije loop, of verlies jezelf in de kleurrijke en absurde glitterwereld van Non De Gêne. Geen ruimte blijft ongemoeid en geheel in Kunstnachtstijl is er ook in de onverwachte kleine hoekjes iets te beleven! 🕺

Koop nu je Vroege Vogel passe-partout inclusief Nachtfeest voor €15,- via https://www.nijmeegsekunstnacht.nl/tickets/

afbeeldingfeest